Hur införskaffar man väderskydd till sitt bygge?

Jag har nyligen tagit över en renoveringsfirma vars belägenhet är i utkanten av södra Stockholm. Min erfarenhet inom renoveringar sträcker sig till att genomföra kök- och inomhusrenoveringar, vilket nu under veckan gav mig ett helt nytt problem. En av mina anställda skulle nämligen måla några plankor på en kunds husutsida. Det visade dock lättare sagt en gjort. Tydligen visade sig att vi var tvungna att fort hyra in ett väderskydd, eftersom vi på företaget inte hade några egna att användas oss av. Sagt och gjort: jag började med att höra mig för med lite andra företag hur de tidigare gjort. Samtliga av dessa rekommenderade mig att höra av mig till ett företag som heter, Ställningsentreprenader i Stockholm AB.  Jag valde då att kontakta detta företag. Direkt när jag kommit fram till företaget så mötes jag i telefonen av en varm och go röst. Rösten förklarade sedan hur enkelt det var att hyra sina väderskydd från just dem. Efter några minuter kom vi överens om att jag skulle få hyra väderskydden från dem. Dagen efter fick jag sedan en specialtransport från företaget till min kunds destination. Sedan var det bara att börja montera upp väderskyddet i kundens trädgård.  När väl väderskyddet var uppe så kunde min anställd i lugn och ro börja måla, utan att störas en den kalla novembervinden, som förekommer just nu.  Resultaten blev verkligen toppen och kunden berömde oss stort när vi var färdiga. Det kändes skönt att åka hem från denna kund.  Svaret på min rubrik är entydigt: Ställningsentreprenader i Stockholm AB. Kontakta alltså dem om du vill hyra väderskydd.