Lärdomar längs vägen

På resan att bygga vårt drömhus så har vi längs vägen stött på många frågor, funderingar, problem men lik väl fått med oss otroligt många lärdomar. Isolering är något som jag givetvis vet vad det är för något men har av naturliga skäl inte lagt så mycket tankekraft på. När vi väl inlett byggprocessen av huset så var just isolering något som kom upp och vi var tvungna att ta kontakt med en extern firma för att få hjälp med detta.

Sagt och gjort så kom vi i kontakt med Sjömarkens Isolering som kom att bli vår stöttepelare vad gäller all isolering. Oavsett om du bygger nytt, bygger till eller renoverar befintliga hus så lärde vi oss nämligen att isolering med lösull är det bästa möjliga alternativet. Tilläggsisolering är en annan typ men som handlar om att man isolerar vinden med lösull och därmed sparar både energi men således också pengar.

Kan allt om isolering

Så oavsett om du befinner dig mitt i husbygget eller om du bara har problem med kalla och dragiga golv så är verkligen Sjömarkens Isolering dem du kan ringa. Med deras isolering får du den bästa och smidigaste lösningen och kan dessutom lära dig otroligt mycket på vägen.

I över 35 år har dem arbetat med lösull och har sedan dess sett till att leverera utifrån deras kunders bästa. Dem har ett brett utbud av produkter och tjänst inom isolering och du behöver med andra ord knappt veta vad du behöver hjälp med – dem löser det ändå.

Idag sitter vi i vårt alldeles egna hus. Vi har ritat och bestämt hur varenda liten vrå ser ut och har med hjälp av Sjömarkens Isolering också fått det välisolerat och utan kalla ytor som drar. Huset är isolerat och vi har en go känsla i kroppen när vi kommer hem – vi behöver inte oroa oss.