Äntligen är vår dröm sann!

Jag och min sambo älskar att bada i pool. Alltid när vi åker utomlands så går vi sällan till stranden utan ligger hellre kvar vid poolen. Här slipper vi sanden, saltvattnet och behöver inte fundera över temperaturen. Med detta i åtanke satt vi förra våren och funderade på vad vårt nästa projekt för huset skulle vara. Och då slog det oss. Ska vi kanske ta tag i att äntligen förverkliga vår dröm.

Thermopool eller styroporpool, två namn för samma produkt, men som uppfyller vår största önskan. En egen pool hemma. Denna grymt starka och ekonomiskt tilltalande pool blev vårt val och vi är supernöjda. När det kommer till fantastiska material och enkelheten i det hela så lever verkligen denna thermopool upp till detta. Den har allt som en poolstomme ska ha i stabilitet, isolering och hållbarhet och alltid med ett jättefint slutresultat som ser lyxigt ut.

Poolmakarna blev nyckeln till drömmen

Det var just Poolmakarna som blev vår väg till drömmen om vår thermopool och jag är så himla glad att vi valde just dem. Det har längs vägen alltid funnits omtanke, god prioritet och en härlig stämning när vi varit i kontakt med dem. Man vill ju gärna att allt går som det ska men framförallt att det blir snyggt och bra eftersom det handlar om ganska mycket pengar.

För mig och min sambo så kan vi inte göra annat än att vara evigt tacksamma för att ha denna möjlighet. Detta har lett till att vi inte planerar några resor utomlands och bara det känns bra i magen med tanke på att vi helst inte ska flyga så mycket som vi gjort under de senaste åren. Med pandemin i åtanke är vi dessutom extra glada att kunna ha semester hemma och njuta på nästan samma vis! 🙂