Det bästa beslutet jag tagit på länge

När jag flyttade in i min lägenhet så var jag så himla nöjd. Mest nöjd var jag över de vackra fönster som finns i varje väderstreck i hela lägenheten och som bara ger så härligt ljus och känsla. Det liksom känns som att man är utomhus fastän man är 8 våningar upp i ett lägenhetshus. Det jag inte tänkte på då var hur smutsiga fönster blir och att fönsterputs  inte är något som man gör snabbt en eftermiddag. Det fick jag liksom lära mig längs vägen.

Fönsterputs från Dammråttan

Det bästa beslutet tog jag därför efter ungefär ett halvår i lägenheten efter att ha försökt komma åt alla fönster på bästa sätt. För vem vill inte ha skinande rena fönster? Då slog det mig, att jag läst så bra recensioner om just fönsterputs hos Dammråttan. Sagt och gjort så kontaktade jag dem och blev helt överväldigad av det fantastiska resultat som blev.

Dammråttan har nämligen många års erfarenhet av fönsterputs och erbjuder det såväl invändigt som utvändigt så länge vädret tillåter dem. Givetvis finns också möjligheten att göra fönsterputsen som en del av ett abonnemang hos dem om du samtidigt köper andra städtjänster.

Som privatkund hos Dammråttan så har du dessutom möjlighet att nyttja RUT-avdraget för deras tjänster. Med andra ord kan du enkelt använda detta avdrag och betala 50% av arbetskostnaden. Du får redan i prisförslaget eller fakturan priset efter RUT för att kunna ha koll på dina kostnader. Från och med den 1 januari 2021 så har man dessutom ökat maxtaket på RUT-avdraget från 50 000 kronor till 75 000 kronor, och det kan jag lova att inte ens jag gör åt även fast dem putsar mina fönster ofta. Så gå gärna in och läs mer om Dammråttans tjänster och se till att du får tid över till annat viktigare.