Hyra lägenhet i Stockholm utan att stå i bostadskö

Är det verkligen möjligt att kunna få tag i och hyra en lägenhet i Stockholm utan att stå i bostadskö? Om ni vill vet hur får ni fortsätta till en annan sida – Läs mer. Skämt åsido, det är faktiskt helt möjligt men det krävs att du kämpar lite också, den kommer inte till dig med vinden om du trodde det. Det är heller ingen som kommer att knacka på din dörr och erbjuda dig en lägenhet i Stockholm. Nä det krävs lite engagemang från din sida men som sagt, det är inte omöjligt att faktiskt få tag i en lägenhet att hyra, utan att stå i bostadskö.

Att stå i bostadskö är onödigt

Vem har inte stått i en bostadskö i flera år bara för att bevittna hur dina polare får tag i lägenheter utan att ens veta om att det finns något som heter BOSTADSKÖ! Det är oförskämt att vara svensk och tränga sig förbi i kön, fast det vet dom tydligen inte om. Men jag har slutat att vänta i den där jäkla kön och fixat min lägenhet på egen hand. Om jag ska vara helt ärlig så har jag nog aldrig (vad jag minns) hört något av mina vänner som har fått en lägenhet genom att stå i bostadskö. Inte ens jag själv, fast jag var med i flera år.

Hyra lägenhet i Stockholm är inte omöjligt

Ingenting är omöjligt, eller ja, inte enligt vad Gunde Svan påstår i alla fall men många av er tycker nog att det verkar vara en omöjlighet att få tag på en hyreslägenhet i Stockholm. Men med bra kontakter och spridning från mun till mun (inte på krogen nu alltså) så till slut så har du ditt lägenhetskontrakt i handen och en lägenhet i Stockholm att krypa in i, för du lär bara få tag i en etta med kokvrå. Lycka till!